Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Családi ház

Budapest XVII. kerület, Rákoskert

Érdeklődők: 1176

Létrehozva: 2023-03-09

Ár: 89 M Ft


Iktatószám: 3228


Alapterület: 107 m2


Szobaszám: 3


Fűtés típusa: Cirkó


Állapot: Felújított


További adatok

Melléképület: Igen | Terasz: Igen |

Leírás

XVII. kerület egyik legszebb részén, Rákoskerten, egy csendes, szép mellékutcában eladó 736 nm-es nagy telken, egy felújított önálló családi ház, melyben 2 lakás van kialakítva.

Telek 736 nm
Összes nettó lakóterület 92 nm + 15 nm-es kazánház + teraszok.

A ház alsó szintje, mely félszuterén kialakítású 30 nm-es, itt egy szoba, konyha-nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba található wc-vel.

Felette, a magasföldszinten 62 nm-es lakás helyiségei:
Előszoba.konyha-nappali egy légtérben, innen tudunk kimenni a hátsó teraszra, valamint a bejárat az oldalsó terasz felől van.
Kettő szoba van, fürdőszoba (zuhanyzós, dupla mosdóval) és külön wc.

A hátsó teraszról megközelíthető 15 nm-es melléképületben kapott helyet a turbós kombi cirkó, egy külön wc kézmosóval és még tárolási lehetőség. Ennek a külső színezése a hideg idő miatt elmaradt, de benne van az árban, úgy mint a lábazat színezése is.

A tetőlécek cserélve lettek, valamint új Terrán betoncserép került fel.
A betonfödémre 10 cm-es kőzetgyapot lesz terítve. Külső Dryvit szigetelést is kap a ház.
Az összes villanyvezeték új, kezdve a villanyoszlopról bejövőtől, új villanyóra, extra sok dugaj kerül kiépítésre. Új csatorna és vízvezetékek. Geberit beépített wc tartályok.

Autóval az udvarra be lehet parkolni, akár 2-3 autóval is, a hátsó kertben még van egy szerelőakna is kialakítva. Hatalmas terasz a kert felé néz, csendes, nyugodt környezetben.

Amennyiben szeretné személyesen is megnézni a hét minden napján fogadom hívását és rugalmasan állok rendelkezésére, kérem hívjon a megadott mobilon. 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: hhingatlaniroda@gmail.com