Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Hasznos információk

Banki visszavett ingatlanok, árverés alatt álló és kötelezettségekkel terhelt ingatlanok

Amennyiben épp ingatlankeresésben vagy elképzelhető, hogy előbb - utóbb te is belefutsz olyan jellegű hirdetésekbe, ahol jóval piaci ár alatt kínálnak lakást. Az ilyen hirdetéseknél általában csak utcakép látható, az is zömével a google térképről kimásolva. Aztán megörülsz, hogy milyen jó olcsó ingatlant találtál, gyorsan felhívod a megadott telefonszámot, majd kiderül, hogy a lakás banki követelés vagy végrehajtás alatt áll, még laknak benne, de semmi gond, mert ha befizetsz náluk x összeget akkor ők mindent intéznek, de addig a lakást nem lehet megtekinteni.

 

Először is tudjuk meg, hogy követelést vagy tulajdonjogot szerzünk, lakott vagy már kiköltöztek belőle, milyen egyéb terhek vannak az ingatlanon, az ingatlan-nyilvántartásban és azon kívül. Ellenőrizzük, hogy akivel tárgyalunk, regisztrált-e valamelyik felügyelet adatbázisában (pl. végrehajtó a végrehajtói kamaránál, követeléskezelő a makisznál, faktorcég az MNB-nél) Mindenképp fogadjunk saját ügyvédet, aki felülvizsgálja a szerződést vagy megállapodást mielőtt bármit aláírnánk és pénzt átadnánk! Az ingatlan.com összeszedte mire figyeljünk az ilyen jellegű ingatlanoknál. Érdemes figyelmesen elolvasni.