Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Téglalakás

Maglód, Városközpont

Érdeklődők: 20

Létrehozva: 2021-10-12

Ár: 79.9 M Ft


Iktatószám: 3150


Alapterület: 300 m2


Szobaszám: 4


Fűtés típusa: Cirkó


Állapot: Jó állapotú


Erkély: Igen


További adatok

Leírás

Az ingatlan egyben is és szintenként is eladó az alábbiak szerint.

Egyben az egész ingatlan:

Maglódon eladó 3 szintes,kétgenerációs családi ház hatalmas szuterénnel, ami lakásnak vagy többféle vállalkozásra is alkalmas lehet. Az ingatlan 674 nm-es telken helyezkedik el, melyen 3 x 100 nm-es ház található. Az emeleti lakás a földszint és szuterén szinttől függetlenül külön bejárattal rendelkezik valamint teljesen különálló cirkófűtéssel és külön közműórákkal. Az alsó szint 1980-as években épült, míg az emelet 2000-ben. Földszint: nappali, konyha, 3 szoba, erkély, fürdőszoba és külön wc helyiségekből áll.Emelet: 3 szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba található + a nappaliból még feljuthatunk egy tetőtéri helyiségbe, ami kb. 60 nm-es és még befejezetlen állapotú. Az emeleti lakás teljesen újszerű, szép állapotban van. Szuterén: két külön bejárattal rendelkező lakás található, melyek akár kiadás céljára is vagy akár vállalkozás céljára is alkalmasak lehetnek. Az udvarra több autóval is be lehet parkolni.
Összességében egy nagyon jó állapotú ingatlan, ami tehermentes és hamar birtokba vehető.

Irányár: 79.9 M Ft.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, néhány perces sétán belül közért, iskola, óvoda, zöldséges, posta elérhető, valamint a patak part ahol lehet sportolni, kikapcsolódni.

Ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltözőknek vagy olyanoknak, akiknek a vállalkozásuk otthonról működik.

Szintenként is eladó az alábbiak szerint:

Földszint + szuterén egyben eladó. 100 nm alapterületű, nappali + 3 szobás földszinti lakása + az alatta lévő szuterén ami szintén 100 nm és ahol még 2 külön lakás van kialakítva. Akár összeköltözőknek vagy akár bérbeadás céljára is kiváló lehetőség. Fűtése mindkét szintnek gázcirkó. A szobából nyíló terasz kertkapcsolatos, kizárólagos használatú kerttel valamint 2 autó részére udvari beállóval. Irányár: 43.9 M Ft

Családi ház emeleti lakása, amely 100 nm alapterületű, 3 szoba, konyha, fürdő, előtér helyiségekből áll, plusz a nappaliból egy lépcsőn még felmehetünk a tetőtérbe ahol még 60 nm-es lakótér kialakítható, melynek előkészítése már megkezdődött.
Sarokkádas fürdőszoba, beépített konyhabútor, fa nyílászárók.
A lakás nagyon jó állapotú, gázcirkó fűtéses, külön közműórákkal és külön bejárattal rendelkezik.
Az udvarra kocsi beállási lehetőség tartozik a lakáshoz. Irányár: 43.9 M Ft

 

 

 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu