Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Csúsztatott zsalus lakás

Budapest XVIII. kerület, Dolgozó utca

Érdeklődők: 112

Létrehozva: 2020-07-16

Ár: 24.99 M Ft


Iktatószám: 3080


Alapterület: 49 m2


Szobaszám: 2


Fűtés típusa: Távfűtés, Távfűtés egyedi méréssel


Állapot: Jó állapotú


Emelet: 4


Lift: Nem


Erkély: Nem


További adatok

Leírás

Eladásra kínálok a XVIII. kerület, Lakatos-lakótelepen, csendes, parkos környezetben, felújított, szigetelt társasházban 49 nm-es, 2 különnyíló szobás, napfényes öröklakást.

A társasházat a közelmúltban leszigetelték, a lakások és a lépcsőház ablakait műanyag, hőszigetelős ablakokra cserélték, a fűtésrendszert korszerűsítették, így minden lakásban egyedi mérő van felszerelve. 

A lakásnak kitűnő elosztása van, mely a képek között az alaprajzon is megtekinthető. Élhető nagyságú szobák, és étkezős konyha van. A fürdőszobában zuhanyzó van, de kádra is kicserélhető, aki azt jobban szereti. A helyiségeken nagy ablakok vannak redőnnyel, szép világos lakás, ami egy madárcsicsergős, fás parkra néz.

A szobák eredeti fa parkettásak, a többi helyiség járólapos.

Alacsony rezsi: közös költség 7.500 Ft., Fűtés 8500 Ft / hó, víz és villany fogyasztás alapján. A teljes rezsi kevesebb, mint 30.000 Ft. (tájékoztató jellegű adat)

A ház előtt mindig lehet találni parkolót, ami ingyenes. 500 méteren belül megtalálható óvóda, iskola, közért, patika, gyerek- és felnőttorvos, bank, játszótér és minden ami a mindennapokban szükséges.

Ajánlom azoknak, akik a fővárosban szeretnének élni, de mégis nyugodt, szép környezetben.

Rugalmas időpontokban megtekinthető, hívjon bizalommal és egyeztetünk.

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu