Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Csúsztatott zsalus lakás

Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr városközpont

Érdeklődők: 211

Létrehozva: 2019-08-02

Ár: 28.8 M Ft


Iktatószám: 2161


Alapterület: 64 m2


Szobaszám: 1+2


Fűtés típusa: Házközponti fűtés


Állapot: Átlagos


Emelet: 4


Lift: Igen


Erkély: Igen


További adatok

Leírás

Rákoskeresztúr városközpontban eladásra kínálunk egy panelprogramon átesett, szigetelt, liftes társasházban 4. emeleten egy 64 nm-es, nappali + 2 hálószobás, erkélyes lakást. A szigetelésen kívül még kicserélték az ablakokat is, műanyag, hőszigeteltekre. Tömbfűtéses épület, a háznak saját gázkazánja van. A fűtés és a közös költség havonta 30.000 Ft, mely tartalmazza még a szemétszállítás díját is. Ehhez már csak az elhasznált villany és víz adódik hozzá.

A lakás elosztása nagyon kedvező, minden helyiség külön bejáratú és világos. Állapotát tekintve átlagos, de inkább felújításra szorul.

Közelben megtalálható minden, közért, piac, bankok, orvos, iskola, óvoda, számtalan buszjárat többek között az Örsre és Kökire is.

 

 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu