Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Panellakás

Budapest XIV. kerület, Gvadányi utca

Érdeklődők: 1372

Létrehozva: 2021-09-21

Ár: 31.5 M Ft


Iktatószám: 3147


Alapterület: 46 m2


Szobaszám: 2


Fűtés típusa: Távfűtés, Távfűtés egyedi méréssel


Állapot: Felújított


Emelet: 9


Lift: Igen


További adatok

Leírás

Zuglóban a Gvadányi utcában eladó egy teljes körűen, ízlésesen felújított 46 nm-es, 2 szobás, napfényes öröklakás panorámás kilátással.
A felújítás során kicserélték a teljes villanyvezetéket, biztosítéktáblát, műanyag hang-és hőszigetelt ablakok vannak alu redőnnyel, új burkolatok, új radiátorok, felújított fürdőszoba. A szobákban igényes laminált padló van lerakva. A konyhában még nincs bútor, így azt a vevő még saját ízlése szerint választhatja. A kisebb szoba és a fürdőszoba között egy gardróbhelyiség is található, ahova a háztartási dolgokat el lehet pakolni.
A fűtés egyedileg szabályozható és mérhető, mindössze havi 12.000 Ft átalány.
A két liftes társasház rendezett, tiszta, a közös költség 10.200 Ft, mely tartalmazza a biztosítást és lépcsőház takarítást is. Nagyon jó szomszédok vannak, a lakás egy csendes, zárt lépcsőházból nyílik. Az ablakból szép panoráma nyílik és láthatjuk Rákos-patakot is, ahol lehet sétálni, kikapcsolódni.
Néhány perces sétán belül több közért, iskola, óvoda egyéb bevásárlási lehetőségek megtalálhatóak. Valamint karnyújtásnyira van az ÁRKÁD és az Örs Vezér Tér.
Parkolás a ház előtt ingyenes parkolóban.
A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal, tehermentes, hitelezhető, előreláthatóan 1-2 hónap alatt birtokba vehető.
Amennyiben szeretné megnézni várom hívását. Hétvégén is kereshet.

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu