Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Panellakás

Budapest X. kerület, Bányató utca

Érdeklődők: 27

Létrehozva: 2019-05-30

Ár: 28.9 M Ft


Iktatószám: 2132


Alapterület: 55 m2


Szobaszám: 2


Fűtés típusa: Távfűtés


Állapot: Felújított


Emelet: 4


Lift: Igen


Erkély: Igen


További adatok

Légkondi: Igen |

Leírás

X. kerület, Újhegyi lakótelepen eladásra kínálunk egy szigetelt, liftes társasházban lévő negyedik emeleti felújított lakást. A lakás 55 nm-es, 2 szobás, amely egybe is és külön is nyílik. A kisebbik szobán egy loggia  is van. A lakásban két darab inverteres klíma található. Az előszobában beépített gardróbszekrény van. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos. Szép állapotú, a konyhában a bútor gépekkel együtt maradna, valamint a nappaliban a kanapé. Megegyezés szerint több bútor is maradhat. A panelprogram már kifizetésre került. A társasház újabb felújítési alapot képez, így a közös költség, szemétdíj, házbiztosítás összesen 15.000 Ft. Fűtésátalány 12.500 ft.

Minden fontos dolog pár percen belül megtalálható a környéken. Iskola, Óvoda, Orvos, közért, stb. 85-ös busz, Köki terminál néhány percnyire elérhető.

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu