Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Ikerház

Pécel, Kelő lakópark

Érdeklődők: 350

Létrehozva: 2021-12-11

Ár: 78 M Ft


Iktatószám: 3162


Alapterület: 170 m2


Szobaszám: 5


Fűtés típusa: Cirkó


Állapot: Újszerű


További adatok

Légkondi: Igen | Szuterén: Igen | Terasz: Igen | Elektromos kapu: Igen

Leírás

Pécelen a Kelő lakóparkban áruljuk ezt az 5 szobás + 2 nappalis, 2 fürdőszobás családi ikerházat, mely 2008-ban épült és 2019-ben lett felújítva.
A gázcirkó fűtésrendszer, radiátorok 2 évesek, burkolatok, konyhabútor 2 évesek.

A földszinti lakás 75 nm hasznos alapterületű, nappali étkezővel és konyhával + 2 szoba, fürdő + wc, mosókonyha (ide egy külön wc is beszerelhető), gardróbszoba ami egyben feljáró a tetőtéri szobába is (ez a szoba kb. 20 m2, nincsen teljesen befejezve, de kisebb ráfordítással lakható)

A szuterén szint 75 m2 alapterületű, eredetileg garázs és egyéb tároló helyiségekből állt, jelenleg teljes lakásnak lett kialakítva, mivel ablakok is vannak, így életvitelszerűen lakható. Nappali + 2 szoba, fürdő + wc, gardrób helyiségekből áll.

A földszinti nappaliból egy nagy teraszra tudunk kimenni. A kertbe akár 2 autóval is be lehet parkolni + a ház előtt is van parkolási lehetőség.

Az ingatlan kívül - belül szép, újszerű állapotban van, ajánlom gyermekes családnak vagy akár 2 generáció részére is alkalmas.

A környéken új és újszerű házak vannak, csendes, nyugodt hely, szép időben panorámás kilátás van a Budai-hegyekre.

Buszmegálló 2 perc sétára található. Autóval M0 felhajtó 3 percre van.

Tehermentes, hitelezhető, 2 hónapon belül beköltözhető.

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu