Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Családi ház

Maglód, Maglód nyaraló

Érdeklődők: 59

Létrehozva: 2019-02-26

Ár: 22.5 M Ft


Iktatószám: 2236


Alapterület: 85 m2


Telekterület: 748


Szobaszám: 5


Állapot: Felújítandó


További adatok

Melléképület: Igen | Fúrt kút: Igen |

Leírás

Maglód nyaraló részen, csendes mellékutcában eladásra kínálunk egy 748 nm-es telken lévő, 85 nm-es házat, melyben jelenleg 5 szoba van, eredeti tervek szerint az egyik szoba konyha lenne. A ház a 70-es években épült, kívül-belül erősen felújításra szorul, viszont betonfödémes és az aljzaton szerelőbeton van jelenleg. Fűtését hagyományos kályha biztosítja. A gáz még nincs bevezetve, de az utcában van. Csatorna bekötve. A telken találhatók még gyümölcsfák valamint melléképületek, amelyek inkább bontásra szorulnak.

Az ingatlan irányára az állapotát tükrözi, bár a lehetőségek tárháza van benne, köszönhető a nagy teleknek és a ház 5 szobájának.

 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu