Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó 2 generációs ház

Maglód, Maglód nyaraló

Érdeklődők: 420

Létrehozva: 2019-02-26

Ár: 39.9 M Ft


Iktatószám: 2143


Alapterület: 130 m2


Telekterület: 500


Szobaszám: 4


Fűtés típusa: Cirkó, Vegyes tüzelésű kazán


Állapot: Jó állapotú


További adatok

Garázs: Igen | Szuterén: Igen | Terasz: Igen | Fúrt kút: Igen |

Leírás

Maglód nyaralón eladásra kínálunk kétszintes, 2 x 65 nm-es családi házat 500 nm-es telekkel, garázzsal.

Az alsó szinten található a garázs és műhely szerelőaknával. Két külön bejáratú minigarzon, melyeket akár bérbe is lehet adni vagy több generáció összeköltözése esetén külön kis lakrésze lehet a család tagjainak. Az emeleten található egy tágas konyha étkezővel, 2 szoba, fürdőszoba, egy nagy terasz és a szobákból még egy másik terasz is. A ház fűtését gáz-cirkó biztosítja, valamint van vegyes tüzelésű kazán is, igény szerint ki melyiket szereti jobban. Az összes ablak műanyag, hőszigetelt, redőnnyel felszerelve, a tető a közelmúltban felújításra került, új betoncseréppel. A ház külső falait 8 cm-es dryvit-tal szigetelték. A lakás tisztasági festés után beköltözhető, jó állapotú.

A telek hátsó része leválasztott, használati megosztási szerződéssel hivatalosan is kettébontották. A telken található még egy ásott kút, mely kiváló a kert locsolására.

 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu