Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó 3 generációs ház

Gyömrő, Kastélydomb

Érdeklődők: 241

Létrehozva: 2022-05-08

Ár: 259 M Ft


Iktatószám: 3179


Alapterület: 360 m2


Szobaszám: 9


Fűtés típusa: Cirkó, Cserépkályha, Kandalló


Állapot: Újszerű


További adatok

Légkondi: Igen | Riasztó: Igen | Szuterén: Igen | Terasz: Igen | Elektromos kapu: Igen

Leírás

Gyömrőn eladó 3600 nm-es telken, 3 x 120 nm-es, 2-3 vagy akár 4 család számára is alkalmas, 6 szobás + 3 nappalis, 5 fürdőszobás családi ház. Mind a három szint külön lakásként használható, egy szép, világos, hangulatos lépcsőházból nyílik, sőt szintenként is több lakás kialakítható.

Az ingatlan alkalmas lehet nagycsaládosoknak, több generáció részére vagy akár panziónak, cégeknek, orvosi szakrendelőnek, szépségszalonnak vagy egyéb más tevékenységnek is.

Az udvarra 10-20 autóval is be lehet parkolni. A telek további bővítése is lehetséges, a szomszédos telkek megvásárlásával. (További akár 3700 nm területtel bővíthető igény esetén)

1. szint a szuterén (120 nm), mely eredetileg 2 állásos garázsnak épült, ez jelenleg most egy nagy szobának van kialakítva, de könnyedén visszaalakítható garázsnak is. Ezen a szinten található még egy hálószoba, egy nappali konyhával, kazánház, fürdőszoba és előszoba. Közvetlen kertkapcsolatos, előtetővel, hangulatos terasszal a hátsó kert felé.

2. szint a magasföldszint (120 nm). Itt található egy szép nagy, napfényes nappali, konyhával, terasz -és kertkapcsolattal. 2 szoba, 2 fürdőszoba, előszoba.

3. szint emelet (120 nm). Nappali konyhával, erkéllyel, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, előszoba.

A ház 1997-ben épült, azóta folyamatosan újítva és karbantartva volt, fűtését egy Vaillant gázcirkó látja el radiátorokkal, a földszinti nappaliban egy szép, nagy cserépkályha is van, a szuterénben pedig egy kályhakandalló, valamint összesen 7 db. klíma van felszerelve, melyhez GEO tarifa van bekötve de ipari áram is van. Az ingatlan kívül - belül szép állapotú, füvesített udvarral, 2 elektromos kapuval.

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: hhingatlaniroda@gmail.com