Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Házrész

Budapest XVII. kerület, Rákoskert

Érdeklődők: 485

Létrehozva: 2020-05-25

Ár: 35.9 M Ft


Iktatószám: 3048


Alapterület: 87 m2


Telekterület: 473


Szobaszám: 3


Fűtés típusa: Kandalló, Klíma


Állapot: Jó állapotú


Emelet: 1


További adatok

Melléképület: Igen |

Leírás

XVII. kerület, Rákoskerten eladásra kínálunk egy kertes családi ház emeleti lakását, mely 87 nm-es, lépcsőházból külön bejárattal nyílik. A lépcsőn feljutva az előtérből külön bejáratú helységek fogadnak. Egy tágas, világos étkezős konyha, mely akár amerikai konyhás nappalinak is kialakítható, ahonnan szép a kilátás egy nagy rétre és a repülőtérre. Két nagyméretű szoba és egy fürdőszoba wc-vel, valamint egy terasz az utca felé. A földszinten tartozik hozzá még egy szoba. A lakás fűtését inverteres hűtő-fűtő klíma fogja biztosítani, amit most fognak beépíteni. Valamint a nappali-konyhában egy kandalló is található. Az épület 5 cm-es Dryvit-al van leszigetelve.

A két épületrész és a telekmegosztás ügyvéd által készített hivatalos megosztási szerződéssel van jogilag elkülönítve egymástól.

A telek 473 nm-es, a kertben találunk még egy kb. 60 nm-es épületet, ami lehet műhely, vagy akár kialakítható lakásnak is, valamint ide tartozik még az utca felől is egy udvari kocsi beálló.

Csendes mellékutcában, nyugodt, szép környezetben található. Ajánlom mindazoknak, akik egy tömbházas lakás helyett inkább szeretnének egy saját kertet, csendet és jó levegőt.

 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu