Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó 2 generációs ház

Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr

Érdeklődők: 939

Létrehozva: 2019-04-20

Ár: 52.9 M Ft


Iktatószám: 2142


Alapterület: 160 m2


Telekterület: 860


Szobaszám: 7


Fűtés típusa: Konvektor


Állapot: Jó állapotú


További adatok

Pince: Nem | Melléképület: Igen | Terasz: Igen |

Leírás

XVII. kerületben, Rákoskeresztúron, csendes mellékutcában eladásra kínálunk 1983-ban épült, kb. 90 nm alapterületű + kb. 70 nm tetőtér beépítéses, 2 generációs családi házat, 860 nm-es telken. A ház elosztása rendkívül jó, alsó szinten az előszobából nyílik külön minden helyiség. Konyha, 3 szoba, fürdőszoba, külön wc, és egy kis gardróbszoba. Az egyik szoba, mely most épp felújítás alatt van a teraszra és a kertre nyílik.

Az emeletre a ház hátsó részén, egy külső lépcsőn juthatunk fel. A tetőtér beépítés 2002-ben történt. Nappali konyhával, 3 külön bejáratú szoba, fürdő wc-vel.

A fűtése gázkonvektoros, külső szigetelés nincsen. A ház cseréptetős. Az ablakok a közelmúltban lettek kicserélve műanyagra, redőnnyel. Az ingatlan összességében jó állapotú, egy tisztasági festés után költözhető, de igény szerint néhány dolog felújítandó. A melléképületek rossz állapotúak. Kocsi beállási lehetőség van az udvarra, több autó számára is.

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu