Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Családi ház

Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba

Érdeklődők: 421

Létrehozva: 2021-06-14

Ár: 46.7 M Ft


Iktatószám: 3133


Alapterület: 56 m2


Szobaszám: 2


Állapot: Jó állapotú


További adatok

Légkondi: Igen | Beépíthető tetőtér: Igen | Melléképület: Igen | Fúrt kút: Igen |

Leírás

Felfüggesztve

Az ingatlan eladása folyamatban.

XVII. kerület, Rákoscsabán csendes mellékutcában eladó egy 689 nm-es önálló telken lévő családi ház, mely 1986-ban épült és a beltér teljes felújításon esett át. A házban kialakításra került egy előszoba, egy nagyszoba, egy kisszoba, fürdőszoba wc-vel, konyha kamrával. A hasznos alapterület 56 nm. A felújítás során kicserélték a villanyvezetékeket, vízvezetéket, Ariston 100 literes villanybojler adja a meleg vizet. A nagyszobában Nord Sahara 3.5 KW-os Inverteres, A++ hűtő-fűtő klíma, míg a többi helyiségben NOBO fűtőpanel kerül beépítésre. Műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, valamint az összes burkolat cseréje is megtörtént.
A későbbiekben igény szerint beépíthető a tetőtér, valamint oldalirányba is bővíthető. A ház betonfödémes, cseréptetős. A nagy udvar végében található még kettő melléképület valamint gyűrűs kút is van locsoláshoz. Az ingatlan tehermentes, hitelezhető. A környéken több közért, iskola, óvoda megtalálható, néhány perces autóútra elérhető az Auchan, Bauhaus valamint Rákoskeresztúr központ, ahol piac, bankok stb. vannak.

 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu