Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Családi ház

Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep

Érdeklődők: 92

Létrehozva: 2020-06-10

Ár: 35 M Ft


Iktatószám: 3054


Alapterület: 70 m2


Telekterület: 598


Szobaszám: 2


Fűtés típusa: Cirkó


Állapot: Felújítandó


További adatok

Garázs: Igen | Pince: Igen |

Leírás

Rákoscsaba-Újtelepen csendes, szép mellékutcában eladásra kínálunk 598 nm-es telken fekvő önálló családi házat. Ez az 1962-ben épült pala tetős, kb. bruttó 85 m2-es kocka ház hasznos alapterülete 69 m2, 2 szobás, van egy kis előszoba, konyha, fürdőszoba, külön wc. A ház és a telek is elhanyagolt, az épület teljes felújítást igényel.
A fekvése kitűnő, remek helyen van, a telek adottságai nagyon jók, viszont a házat erőteljesen fel kell újítani. A kertet kissé benőtték a fák és bokrok, amit kisebb kertrendezéssel igen hangulatossá varázsolhat az új tulajdonos.A ház alatt pince van. A kertben van még egy önálló garázs, amely lemezből épült, könnyűszerkezetes. Fűtése gáz-cirkóval megoldott radiátoros fűtéssel. Meleg vizet bojler szolgáltatja jelenleg. A csatorna még nincs bekötve a házba, emésztő van, de az utcából beköthető.
A meghirdetett ár az ingatlan állapotát tükrözi. Rugalmasan megtekinthető, kulcs nálam van, így tudunk könnyen egyeztetni.
Mivel nem lakják az ingatlant és tehermentes, ezért hamar birtokba vehető.
Hívjon bizalommal és mutatom az ingatlant.

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu