Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Ikerház

Budapest XVII. kerület, Kolibri utca 21

Érdeklődők: 349

Létrehozva: 2022-04-07

Ár: 89 M Ft


Iktatószám: 3174


Alapterület: 285 m2


Szobaszám: 6


Fűtés típusa: Cirkó


Állapot: Felújítandó


További adatok

Garázs: Igen | Pince: Igen | Szuterén: Igen | Terasz: Igen |

Leírás

XVII. kerületben a népszerű Madárdombon eladó saroktelken lévő ikerház, mely nagy családosoknak, 2 generáció részére vagy akár családi vállalkozásnak is kitűnően alkalmas lehet.A telek 423 nm-es, a Kolibri utca felől garázs van, míg az Uszoda utca felől udvari autóbeálló.A ház 4 szintes, összesen 285 nm-es, melyből a hasznos lakóterület 200 nm, 4 szoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba.

1. szint
Pince, szuterén 84 nm-es, itt található a gázcirkó és a gázbojler, több nagyobb helyiségből áll, kiválóan alkalmas konditerem, társalgó kialakítására vagy vállalkozás céljára is.

2. szint
Földszint 89 nm-es, nappali - konyhával, étkezővel, egy hálószoba, egy fürdőszoba wc-vel és a garázs. A garázs érdekessége, hogy egy motoros emelő van kialakítva, amely a pinceszintre megy le. A nappali 14 nm-es teraszkapcsolattal van kialakítva a hátsó kert felé.

3. szint
1. emelet 65 nm-es, nappali - konyhával, 2 hálószoba, fürdőszoba wc-vel. A nappaliból 11 nm-es erkély nyílik.

4. szint
2. emelet tetőtér 46,5 nm-es egy légterű, jelenleg befejezésre vár. Itt egy wc kézmosóval van még kialakítva.

Minden szint egy csigalépcsős lépcsőházból teljesen külön bejárattal nyílik, így alkalmas lehet 2 családnak vagy 3 lakás kialakítására + a pinceszint bérbeadására is.A ház 2002-ben épült, tégla. Felújítást igényel. Ár: 329 ezer Ft / nm irányár.

Az ingatlanról videó is elérhető:

https://youtu.be/HjPnngVU_pg

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: hhingatlaniroda@gmail.com