Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Családi ház

Budapest XVII. kerület, Bátor utca

Érdeklődők: 65

Létrehozva: 2021-04-15

Ár: 33.9 M Ft


Iktatószám: 3121


Alapterület: 80 m2


Szobaszám: 2


Állapot: Építés alatt


További adatok

Pince: Igen |

Leírás

Az ingatlan eladása már folyamatban van.

Rákoskeresztúr központtól pár perc sétára eladó egy önálló családi ház, mely jelenleg átépítés, felújítás alatt van, és a befejezése az új tulajdonosára vár.

A 410 nm-es telken a kb. 80 nm-es családi házban kialakításra került egy előszoba, egy tágas közlekedő (innen nyílnak külön bejárattal a helyiségek), 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba. Vegyes falazattal épült.

Három éve került rá az új tetőszerkezet, új cseréppel. A vízvezeték és csatorna már kiépítésre került, a villanyt szerelvényezni kell, de bent van a házban. Gázcsonk a ház előtt van, jelenleg egy cserépkályha található a nagyszobában. A konyhában és a fürdőben a kiállások már megvannak. A ház alatt egy kisebb pince is található, amely teljesen száraz.

Ajánlom vállalkozó szelleműeknek, akik saját ízlés szerint befejezik a felújítást és így kedvező áron hozzájuthatnak ehhez a remek ingatlanhoz.

Tehermentes, kifizetés után azonnal birtokba vehető.
Elsősorban készpénzzel rendelkező vevőket várunk.

 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu