Ingatlankereső

Eladó
Kiadó
M Ft

Eladná ingatlanát?

Kattintson ide

15 éves szakmai tapasztalattal vállaljuk ingatlana eladását. A legmagasabb ingatlanpiaci árakhoz igazodva reálisan beárazzuk, és legjobb tudásunk szerint belátható időn belül értékesítjük. Rendkívül kedvező megbízási díjunk 2 – 2.5% +ÁFA. Ügyvéd, bank független, ingyenes hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése, valamint minden ingatlannal kapcsolatos ügyben készségesen állunk rendelkezésére.

Eladom az ingatlanom

Eladó Családi ház

Budapest II. kerület, Dutka Ákos utca környéke

Érdeklődők: 154

Létrehozva: 2021-07-16

Ár: 119 M Ft


Iktatószám: 3136


Alapterület: 260 m2


Telekterület: 784


Szobaszám: 3+5


Fűtés típusa: Cirkó, Vegyes tüzelésű kazán


Állapot: Felújítandó


További adatok

Garázs: Igen | Szuterén: Igen | Terasz: Igen |

Leírás

Budai gyönyörű panorámás több generációs ház kedvező áron eladó!
Leírhatatlan látvány fogad minket a 2. kerület csendes, kellemes, rendezett környezetében. Az ingatlan 784m2 telken helyezkedik el, három szintes ház, 180 m2 lakóterülettel, nagy aknás, fűtött garázzsal, tároló helyiségekkel, ipari árammal ellátott, stabil épület, alacsony költségű, 40cm-es tégla falakkal megépítve.
A 3 szintes téglaépülethez (60m2 garázs+70m2 fszt+60m2 emelet) közvetlenül kapcsolódik és jelenleg egybe van nyitva egy 1985-ben épült, 2 szintes faház (63m2), melynek a földszinti részén van egy nappali, fürdő és főzőfülke, az emeleten pedig 2 szoba. A faház és a téglaház is FÉG cirkóról és vegyes tüzelésű kazánról működnek.
A téglaépület 1997-ben az alsó szint, majd 1999-ben a felső szint épült meg. Az emeletre jelenleg egy külső lépcsőn lehet felmenni. Az épület átlagos, használható állapotban van, ugyanakkor igény szerint felújítandó. A faház elbontható a téglaépülettől és helyette egy nagy teraszt ki lehet alakítani. Világos, körbe napos ház, kanadai zsindely tetővel. Hosszú utcafrontja két bejárattal rendelkezik.
Szelídgesztenye, meggy, diófák, szőlő, ribizli és szederrel ültetett a kertje.
Tehermentes! Költözés megbeszélés szerint, de előreláthatólag 3 hónap!
Közel a buszmegálló, mely a Hűvösvölgybe megy.
Irányára: 119 M Ft . 

Térkép
Borbély István

Ingatlanreferens

Telefonszám: 06203887217

Hívás

E-mail: info@hhingatlan.hu